LUULOSAIRAUS.COM © tarina julkisen terveydenhuollon kulissien takaa

KIPU JOTA KOHDELLAAN LUULOSAIRAUTENA


6906  päivää invalidisoivia kipuja
996  päivää Astra Zeneca’n rokotteesta
859  päivää ensimmäisestä lähetteestä TYKS:iin
659  päivää toisesta lähetteestä TYKS:iin
340  päivää kyypakkauksen tabletteja
253  päivää kolmannesta lähetteestä TYKS:iin
160  päivää kivun päähoitovastuu itsellä
97  päivää neljännestä lähetteestä TYKS:iin

Satiiri on taiteen ilmaisumuoto ja tyylillinen lähestymistapa, joka paljastaa kontrasteja todellisuuden ja ihanteiden välillä sekä arvostelee julkisen terveydenhuollon heikkouksia. Teoksessani ilmenee kriittistä, pilkallista ja voimakasta asennetta, terävää ivaa.

Suunnitelmatalous ei toimi SOTE:ssa.

SOTE:n rahoitusta tulee lisätä!


#Luulosairaus – #työterveys #parodia #tiktok #matsuiboi #video

TikTok-sensaatio Matsuiboi: Työterveys kommelluksia ja parodioita.

Ota seurantaan hänen tilinsä TikTok:ssa: LINKKI


TikTok on täynnä erilaisia hahmoja, jotka saavat meidät nauramaan, ja yksi sellainen hahmo on varmasti Matsuiboi. Tämä parodia-ekspertti on viihdyttänyt meitä jo useamman videon verran, ja tällä kertaa hän päätti tuoda esille työterveyteen liittyviä kommelluksia – mitäpä muutakaan voisi odottaa hulttioilta työpaikoilla?

Matsuiboin videoilla ei tarvitse pelätä liiallista vakavuutta. Hän ottaa täysin oman twistinsä aiheeseen, ja tuloksena on hersyviä hetkiä, jotka saavat meidät kaikki kyseenalaistamaan omat työterveyteen liittyvät kokemuksemme. Ehkäpä olemme kaikki olleet siinä tilanteessa, kun yritämme taitavasti avata työpaikan automaattiovea ja epäonnistumme surkeasti – ja juuri tätä Matsuiboi osaa tuoda esille hulvattomalla tavallaan.

Matsuiboi saa meidät nauramaan omalle kömpelyydillemme samalla kun muistuttaa tärkeästä viestistä: työterveys on tärkeää, vaikka se ei aina niin vakavalta näyttäisikään.

Matsuiboin huumori on tarttuvaa, ja hänen videonsa ovat todellinen piristysruiske päivään kuin päivään. Hän ei vain saa meitä nauramaan kommelluksillemme, vaan samalla herättelee meitä kiinnittämään huomiota työterveyden tärkeyteen.

Ehkäpä seuraavalla kerralla kun kompastelemme työtuoliimme tai sekoilemme automaattioven kanssa, muistamme Matsuiboin videoiden opetuksen: nauru pidentää ikää, ja työterveys pitää huolen siitä, että voimme nauttia elämästä vielä pidempään – kommelluksista huolimatta!